duguláselhárítás árak

duguláselhárítás árak Budapest

Gyors hatékony duguláselhárítás Budapesten és környékén. Lefolyó, mosdó, wc dugulás. Kiszállás 2 – 3 órán belül munkaidőben.

SzolgáltatásDuguláselhárítás árak
Klíma vezetékek, duguláselhárítás10.000 Ft – tól
Kád vezeték duguláselhárítás12.000 Ft – tól
Mosdó vezeték duguláselhárítás13.000 Ft – tól
Zuhanytálca duguláselhárítás13.000 Ft – tól
Padlóösszefolyó vezeték duguláselhárítás15.000 Ft – tól
Mosogató vezeték duguláselhárítás15.000 Ft – tól
WC vezeték duguláselhárítás20.000 Ft – tól
Strang vezeték duguláselhárítás29.000 Ft – tól
Fertőtlenítés és szagtalanítás15.000 Ft – tól

wc duguláselhárítás azonnal

Wc duguláselhárítás, amelyet sürgősen javítania kell? A legjobb szolgáltatást nyújthatják Önnek, gyorsan és hatékonyan Budapesten. Az eltömődött WC a külső lefolyó elzáródásának következménye lehet. Ha észreveszi, hogy a mosogató és a WC túlcsordul, azonnal kérjen segítséget. Az eldugult gyorsan kell kezelni. Az eldugult wc-k általában könnyen észrevehetők, a probléma fő oka idegen tárgyak és felhalmozódott szennyeződések. Az eltömődött vécé következményei gyorsan súlyosbodhatnak.

Duguláselhárítás

wc duguláselhárítás

wc duguláselhárítás

Azonnal hívjon, mi rendelkezünk olyan eszközökkel és felszereléssel, amelyek gyorsan és higiénikusan feloldják a WC -k és a mosogatók dugulását. Rendkívül komolyan vesszük felelősségünket ügyfeleink iránt, és büszkék vagyunk a legmagasabb szintű ügyfélszolgálatra.

Több évtizedes tapasztalattal a sürgősségi wc duguláselhárítás. Bontás nélküli technológia segítségével megtaláljuk a lefolyási probléma valódi okát, és a legköltséghatékonyabb megoldást kínáljuk Önnek.

Mi az eltömődött lefolyótisztítási szolgáltatásokra és lefolyójavításokra szakosodott cég vagyunk.

Szerelőink a legmodernebb berendezéseket használják, amelyek segítenek megtalálni a lefolyó eltömődését és diagnosztizálni, hogy mi okozza a vízelvezető blokkot, majd elkülöníthetjük ezeket a lefolyószakaszokat a probléma gyors és pontos meghatározásához.

Budapesten éjjel -nappal rendelkezésre állunk, hogy kitisztítsuk az eltömődött csatornákat, így bármikor, hívjon minket! Minden ügyfélnek a legjobb szolgáltatást és a legjobb áron biztosítjuk.

 

A nap 24 órájában bármikor előfordulhat, hogy eldugul önnél a kád, zuhanytálca, mosdó, mosogató, WC vagy csatorna. Ügyfélszolgálatunk valóban Nonstop, bármikor fogadja az Ön hívását, forduljon hozzánk bizalommal, és amilyen gyorsan lehet, szakembereink megszüntetik az Ön otthonában a dugulást. Nonstop duguláselhárítás áraink fix árak, soha nem találkozhat nálunk különféle felár és pótlék felszámításával. Nincs kiszállási díj, nincs folyóméter díj, nincs éjszakai pótlék vagy ünnepnapi felár. Ami viszont van nálunk, az a Nonstop ügyfélszolgálat, és duguláselhárítás munkáinkra vállalt garancia. Amikor hív minket, néhány alapvető információra szükségünk van, ilyen például:

kültéren vagy beltéren történt a dugulás
milyen épületről van szó (családi földszintes ház, vagy panel lakás)
mi dugult el (mosdó, kád, WC stb.)
a dugulás feltételezett oka

Miután ügyfélszolgálatunk felvette az adatokat, Cégünk duguláselhárítás szakembergárdája elindul Önhöz. Nem feltűnő, plakáttal el nem látott autó fog megállni Önöknél, amelyen nem fog virítani a duguláselhárítás matrica! Csendben és feltűnés nélkül megyünk, úgy, hogy másnap a szomszéd sem fogja tudni, milyen kellemetlenség érte Önöket, csendben és diszkréten kezeljük az Ön problémáját.

Szakembereink lehetőség szerint bontás nélkül dolgoznak, soha nem hagynak maguk után szemetet, szennyeződést, mindent ragyogó tisztán fognak ott hagyni, Önnek nem lesznek kellemetlen emlékei szakembereink munkája kapcsán.

Szolgáltatásaink:

  • Beltéri lefolyórendszer tisztítás / dugulás megszüntetése.
  • Kültéri lefolyórendszer tisztítás / dugulás megszüntetése.
  • Csapadékelvezető szerkezetek tisztítása / karbantartása.
  • Tanácsadás.

Cégünk a legmodernebb eszközökkel rendelkezik, és szakembereink valóban a szakma hozzáértői.

Hozzászólások lezárva.